Bij de nieuwe appartementen ‘De Viever’ wordt een container voor afval onder de grond geplaatst. 

Wat gaat men doen?

Om schade aan de bestrating te voorkomen bij het plaatsen en regelmatig legen van deze container, wordt de kruising van de Vijverweg met de Pastoor Chappinstraat verstevigd. Er liggen al platen van beton. Er staan ook al paaltjes die het gebied afzetten voor het verkeer. Die paaltjes worden verplaatst of weggehaald. Bij de kruising van de weg met het voetpad, bij de Andreasommegang en de nieuwe appartementen, worden de gebakken klinkers voor een deel vervangen door betonnen klinkers. De oude gebakken klinkers worden op een andere plek opnieuw gebruikt.

Wanneer?

Men start op maandag 20 november. Dit is de planning van de werkzaamheden:

  • Maandag 20 november is de toegang in en naar de Past. Chappinstraat afgesloten. Dan begint men met het uitbreiden van de platen van beton aan het begin van de inrit aan de Vijverweg. Dan wordt ook een deel van de gebakken klinkers bij de nieuwe appartementen weggehaald.
  • Vanaf dinsdag 21 november komen nieuwe klinkers en nieuwe platen van beton.

Deze data hangen altijd af van het weer en van onverwachte situaties. Naar verwachting is op vrijdag 24 november alles klaar.

Contactpersoon voor info en vragen

Voor vragen over de werkzaamheden kunt u tussen 09.00 uur en 17.00 uur contact opnemen met aannemer Bloem Infra BV via telefoonnummer (0475)  57 21 40. Heeft u andere vragen over dit kleine project? Neem dan contact op met de projectleider van de gemeente, Noel Jacobs, via ons telefoonnummer 14 046.