Nieuwsbrief december 2023

De beste wensen

Met deze laatste nieuwsbrief van 2023 sluiten we het op één na natste jaar ooit gemeten af. Gelukkig nam ondanks al die regen de overlast van water in onze wijken niet toe. Het riool werd op diverse plekken verbeterd en compleet vervangen aan de Kapellerweg en de Pothastlaan. Dat had flink wat voeten in de aarde! Zeker in combinatie met het aanleggen van glasvezelkabels.

Wat hebben we nog meer voorbij zien komen dit jaar? We maakten kennis met de Fixi-app waarmee men gemakkelijk meldingen bij de gemeente doet. Heeft u hem al?

We maakten ook kennis met een beschermde diersoort. De hazelworm woont hier blijkbaar ook graag. Op droge dagen hebben jong en oud kunnen genieten van het prachtig opgeknapte, monumentale stadspark.

Door weer en wind stonden de vrijwilligers van het Buurt-preventieteam voor onze veiligheid klaar. Namens alle bewoners: bedankt weer voor jullie inzet dit jaar!

Voor geïnteresseerden: wilt u een keer mee op pad? Laat het ons gerust weten.

Verder namen we in 2023 afscheid van het WOCO en verwelkomden we de eerste bewoners van Parkresidentie De Viever.

De herbouw van De Baenje ging van start en SLTC besloot om geen padel- maar all weather banen aan te gaan leggen.

Wij wensen u hele fijne feestdagen en een gelukkig en gezond 2024. Ook in het nieuwe jaar houden we u op de hoogte en staan we weer voor u klaar. Heeft u een vraag of wilt u iets melden? U weet ons te vinden!

Rik, Jean, Martin en Yolanda

Nieuwe bewoners

Nieuwe bewoners in onze wijken willen wij graag van harte welkom heten en hen attenderen op het bestaan van het wijkplatform. Mocht u nieuwe buren gekregen hebben, wilt u dan zo vriendelijk zijn dit via email door te geven aan onze secretaris? Dan zorgen wij voor de bezorging van een welkomstkaartje.Bij voorbaat hartelijk dank voor uw melding.