Open dag Watersley Sports & Talentpark

Op verzoek van een aantal buurtbewoners is op zaterdag 15 oktober 2022 voor de tweede keer een open dag op het complex Watersley Sports & Talentpark. Die open dag gaat evenals de vorige keer in twee sessies plaatsvinden. De ochtendsessie start om 11:00 uur en de middagsessie start om 13:00 uur.

Op dit moment staat een groot deel van het complex in de steigers. Dit is de kans om te zien en te horen wat er allemaal gebeurt en ontwikkeld wordt achter deze steigers. Inschrijven kan nu al door een mail te sturen naar Lyan Goltstein (Lyan@watersley.com) en daarbij aan te geven met hoeveel personen u wilt komen en of u om 11:00 dan wel 13:00 uur wilt komen.

Na ontvangst in het centrale gebouw van de sporters ‘De Plaza’ krijgt u een korte presentatie waarin plannen en vorderingen toegelicht zullen worden. Na de presentatie volgt een rondleiding door het oude klooster waar de verbouwingen nu in volle gang zijn. Hierbij mag u onder andere een blik werpen in de kapel, de eigen bakkerij en de al volledig opgeknapte ruimte van het restaurant Watersleyde. Uw bezoek eindigt met een wandeling over het terrein en een bezichtiging van een van de aanwezige verblijfslocaties voor de sporters. Gedurende het bezoek is er voldoende tijd om vragen te stellen.

Aanmelden kan tot en met 12 oktober.