Aanpassing werkzaamheden Molenweg 

Door de extreme weersomstandigheden van de afgelopen dagen wordt er vanaf maandag 19 juli 2021 op meerdere plekken tegelijk gewerkt in de Molenweg en de Haagstraat. Op deze manier halen we toch nog de einddatum.

Wat betekent dit voor de bewoners?

Vanaf aanstaande maandag kunnen de auto’s overdag niet in de straat geparkeerd worden en zijn de woningen niet met de auto te bereiken. Wel zijn de woningen te voet of met de fiets aan de hand bereikbaar. In de avond kan er wel op de parkeerplaats en op de straat geparkeerd worden.

Informeren bewoners

De bewoners zijn per brief geïnformeerd en het bericht wordt ook op de bouwapp gezet. Als u geen bewoner van de betreffende straten bent dan kunt u de brief hier lezen. Het gehele Corio Glana project is te volgen via de BouwApp. Wilt u graag up to date blijven over ‘Corio Glana Highlight 20’? Download dan de de BouwApp. Deze app vullen we zeer frequent met informatie en foto’s van onze werkzaamheden en de bijbehorende planning. U kunt de BouwApp gemakkelijk op uw mobiele telefoon downloaden via Google Play of de App Store. Heeft u vragen over het project dan kunt u tijdens kantooruren contact met mij opnemen op onderstaand telefoonnummer of mailadres.

Met vriendelijke groet, Kind Regards, Cordialement, Mit freundlichen Grüßen,​

Danielle Schols

Omgevingsmanager

Mobiel: +31643124947

Mail: Omgeving.CorioGlana@strukton.com